Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στην Ολλανδία και βρέθηκε με φίλες της στο Άμστερνταμ, ενώ αν την ακολουθείς στα social media είναι βέβαιο ότι μια μικρή καλοπροαίρετη πάντα ζήλεια θα την ένιωσες.

Η ηθοποιός επέστρεψε μεν, οι φωτογραφίες της ωστόσο είναι εκεί, στο 1 εκ. followers account της, και τις συγκεντρώσαμε, μιας και δεν συγκεντρώσαμε κι εμείς τα πράγματά μας για να την ακολουθήσουμε. Anyway!

https://www.instagram.com/p/CWOVO01NB0S/?utm_source=ig_embed

Αρχικά, εκείνη και οι φίλες της περπάτησαν πολύ στο κέντρο της πόλης και η ηθοποιός επέλεξε καλαίσθητα outfits. Ορθώς για να δουν οι φίλες Ολλανδές τι θα πει Greek fashion girl! H Αθηνά Οικονομάκου το κατέχει με τη μόδα, αφού δραστηριοποιείται στον χώρο αυτόν, και τα looks της ήταν ένα κι ένα. Όμορφη εκείνη όμορφα και τα outfits, χιλιάδες τα likes, πολλές οι ενδυματολογικές προτάσεις για το γυναικείο κοινό που την ακολουθούν.

Μια από τις πιο ατμοσφαιρικές λήψεις της είναι η ακόλουθη, όπου απαθανατίζει το Άμστερνταμ το βράδυ και το σκηνικό είναι πραγματικά μαγικό.

https://www.instagram.com/p/CWRh1oStMAs/?utm_source=ig_embed

Σε βόλτες το πρωί, σε βόλτες τη νύχτα, σε βαρκάδα και πάντα με καλή διάθεση και χαμόγελο, η ηθοποιός κατόρθωσε να κάνει τον κόσμο του insta να ταξιδέψει μαζί της. Αν και μην γελιόμαστε! Θα θέλαμε να ήμασταν μαζί της!!!

https://www.instagram.com/p/CWVQieJt8Wa/

https://www.instagram.com/p/CWT_mszNyHb/

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ