Στην Ιταλία βρίσκονται η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η ηθοποιός κοινοποιεί στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, ταξιδεύοντας τους followers της. Ωστόσο, η δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας μοιράστηκε ένα άκρως ρομαντικό στιγμιότυπο με τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

«Η ζωή είναι πιο γλυκιά μαζί σου», έγραψε στην ιταλική γλώσσα η ίδια. Το ζευγάρι είναι απόλυτα ερωτευμένο ενώ ο ερχομός του Μάξιμου και της Σιέννα ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2013 και η Αθηνά μιλώντας στο περιοδικό HELLO! και τον Σάββα Μπίτζα είχε αναφερθεί σε αυτήν.

«Το πάθος είναι πολύ σημαντικό στη σχέση και το διατηρούμε με πολλή προσπάθεια, υπομονή, κατανόηση και σεβασμό. Αυτά είναι τα κλειδιά και προσπαθούμε πολύ και οι δύο. Το θέμα είναι η προσπάθεια να είναι ισότιμη, να την καταβάλλουν και οι δύο. Ο ένας μόνο δεν μπορεί να κρατήσει μια σχέση. Επειδή θέλαμε πολύ και οι δύο να δημιουργήσουμε οικογένεια, ο ερχομός των παιδιών μας ήταν απόλυτα συνειδητή απόφαση. Φροντίζουμε λοιπόν να κρατάμε τις ισορροπίες και να έχουμε χρόνο και για τη μεταξύ μας σχέση.

αθηνά οικονομάκου

Πρέπει να καταλαβαίνουμε και να αποδεχόμαστε αυτόν που έχουμε επιλέξει να είναι ο άνθρωπός μας. Να αποδεχόμαστε ό,τι δεν μπορούμε να αλλάξουμε και να προσπαθούμε να αλλάζουμε σταδιακά ό,τι πραγματικά δεν αντέχουμε, τόσο στον ίδιο μας τον εαυτό όσο και στο σύντροφό μας. Εκεί εστιάζουμε με τον Φίλιππο. Φυσικά, υπάρχουν τσακωμοί και εντάσεις, ποτέ δεν είναι όλα τέλεια, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό».

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει όμορφες στιγμές και τις μεταφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ