Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπμπή του Γιώργου Λιάγκα, «Πρωινό» και μια από τις ερωτήσεις του παρουσιαστή ενόχλησε την ηθοποιό.

Ο Γιώργος Λιάγκας έθεσε ερώτηση στην ηθοποιό σχετικά με τα ποσά που κερδίζουν οι influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους ελέγχους που -όπως έγινε γνωστό- ετοιμάζει να κάνει το Υπουργείο Ανάπτυξης.

«Κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο» απάντησε χιουμοριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Πρώτα απ’ όλα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου. Οπότε αν θες να συζητήσουμε για οικονομικά να σου πω πόσα παίρνω στη σειρά. Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά αλλά δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν κι άλλοι.

Εγώ ξέρω για μένα αλλά δεν θα σου πω. Δεν είναι ντροπή να είσαι influencer αλλά όταν εγώ πρέπει να πω τι επαγγέλλομαι δεν θα σου πω influencer ή επιχειρηματίας. Είναι κάτι που κάνω παράλληλα για να μπορώ να συντηρούμαι, όταν έχω πρόβλημα με τη δουλειά που είναι ένας ανασφαλής κλάδος. Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός» ανέφερε επίσης η Αθηνά Οικονομάκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ