Στιγμές δίπλα στη φύση θέλησε να περάσει η Αθηνά Οικονομάκου κι έτσι επέλεξε την Παύλιανη Φθιώτιδας ώστε να ηρεμήσει και να χαλαρώσει μακριά από τον θόρυβο της πρωτεύουσας. Μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκαν στη Σαντορίνη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, λοιπόν, απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές με τον γιο της Μάξιμο και την κόρη της Ηλέκτρα-Σιέννα ενώ κοινοποιεί στιγμιότυπα στα social media που διατηρεί.

Η Αθηνά Οικονομάκου άναψε και το τζάκι, αφού η θερμοκρασία το απαιτεί, ενώ παράλληλα ξεναγεί τον Μάξιμο στη φύση.

Για εκείνη η οικογένεια αποτελεί προτεραιότητα, κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που απέχει τη φετινή χρονιά από την τηλεόραση.

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! η ηθοποιός είχε γνωστοποιήσει τον τρόπο επιλογής των ονομάτων που πήραν τα παιδιά της, λέγοντας: «Το όνομα Ηλέκτρα το επιλέξαμε λόγω της μητέρας του συζύγου μου. Όσο για το Σιέννα, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, πριν μάθουμε ότι είναι αγόρι, ήμαστε διακοπές με τον Φίλιππο και αρχίσαμε να ψάχνουμε ονόματα. Καταλήξαμε λοιπόν στο Μάξιμος για αγόρι και στο Σιέννα για κορίτσι. Όταν ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, τον ονομάσαμε Μάξιμο-Σπύρο και, τώρα με το κοριτσάκι, δεν το συζητήσαμε καν. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να της δώσουμε οπωσδήποτε ένα όνομα που να γιορτάζει. Ελπίζω να αρέσει και σε εκείνη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ