Καυστική ήταν η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα του ”Super Κατερίνα”, στην χθεσινή εκπομπή της.

Η Καινούργιου άφησε την θέση της παρουσιάστριας και βρέθηκε στη θέση της… Έλενας Πολυκάρπου για να σχολιάσουν το κουίζ που φιλοξένησε η «Super Κατερίνα». Πρωταγωνίστρια στο κουίζ αυτό ήταν μία πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία- σύμφωνα με το πρωινό μαγκαζίνο- υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση που διαλύθηκε πριν από τον γάμο.

Η παρουσιάστρια θέλοντας να σχολιάσει το κουίζ ανέφερε ότι αν έλεγε όλα όσα έβλεπε στις εξόδους της θα πέσει μαύρο! Λίγη ώρα αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να επιστήσει την προσοχή στους συνεργάτες της και τους τόνισε ότι αν μάθουν κάποιο κουίζ που αφορά την ίδια, να βγουν και να το πουν. «Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω!», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, η Έλενα Πολυκάρπου της απάντησε χιουμοριστικά «Φεύγω πάνω και πάω να ετοιμάσω κουίζ. Σε πέντε λεπτά κατεβαίνω κάτω». Εκεί ήταν που η Κατερίνα Καινούργιου έριξε την ”ατάκα-φωτιά” και πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

Η συγκεκριμένη ατάκα σχολιάστηκε από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να συνδέσουν την ατάκα της παρουσιάστριας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λόγω της σχέσης που διατηρούσε με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ