Η Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο που έρχεται!

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι! Έντονα δραστήριο θα είναι αυτό το διήμερο καθώς το Σάββατο ανεβάζει την ένταση, την ενέργεια, τη διάθεση για δράση, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να έχουμε τη διάθεση να κυριαρχήσουμε στους γύρω μας, να αυξηθεί κατακόρυφα η νευρικότητα, να υπάρξουν συγκρούσεις και να γίνουμε άκρως εγωκεντρικοί προκαλώντας προβλήματα στην προσωπική μας ζωή.

Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικό κλίμα στις σχέσεις για διασκέδαση, ξεφάντωμα και μία διάθεση για να δούμε τον έρωτα μέσα από την περιπετειώδη μορφή του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας, καθώς θα μας εφοδιάσουν με αισιοδοξία και όρεξη να αλλάξουμε την προσωπική μας κοσμοθεωρία. Προσοχή όμως γιατί αργότερα το βράδυ ανεβάζει τον εκνευρισμό και δεν θα είναι δύσκολο να μπούμε σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εναλλαγές της διάθεσης μας και η διαχείρισή της θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πορεία της ημέρας.

Τα συναισθηματικά μας από τη Σμαρώ Σωτηράκη

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 14 ως 15 Ιανουαρίου 2023 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διαβάστε περισσότερα στο e-zwdia.gr

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ