Η Britney Spears πρωταγωνιστεί γιαακόμα μια φορά καθώς ο πρώην σύζυγός της Kevin Federline αποκάλυψε πως εκείνη και οι γιο της, Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς δεν έχουν δει τη μαμά τους εδώ και έξι μήνες και δεν υπάρχει κανένα σημάδι προσέγγισης.

«Αν και δεν θα σχολιάσω εάν υπήρχαν ή όχι τακτικές εναλλαγές στην κηδεμονία, πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι τα σχόλια για τα αγόρια, όπως αυτά που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, δύσκολα δημιουργούν ένα περιβάλλον κράτησης», είπε ο δικηγόρος του Federline. «Αυτό είναι κάτι που τα εμπλεκόμενα μέρη θα πρέπει να επιλύσουν με την πάροδο του χρόνου».

Η Britney δημοσίευσε ξανά στο instagram κείμενο όπου απευθυνόταν στους γιους της ως απάντηση σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Τζέιντεν, υποστηρίζοντας ότι η Britney Spears του έδωσε περισσότερη προσοχή από τον Πρέστον.

Σε απάντηση, η Britney έγραψε: «Επιτέλους στα 40 μου χωρίς τους περιορισμούς του τι μου έκανε η οικογένειά μου… Λέω στον γιο μου Τζέιντεν ότι σου στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου!!! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν έχει όρια».

Ακόμα, η super star δημοσίευσε επίσης μια ανάρτηση, αποκαλύπτοντας για τη συνεργασία της με τον Έλτον Τζον και αποκάλυψε ότι ο Πρέστον ήταν θυμωμένος επειδή είχε βάλει κάτι στο διαδίκτυο για αυτόν ενάντια στις επιθυμίες του.

Τον περασμένο μήνα, ο δικηγόρος του Kevin Federline είπε ότι τα αγόρια της Britney Spears δεν αισθάνονται άνετα κοντά της και ο Kevin δημοσίευσε μερικά βίντεο που κατέγραψαν τα αγόρια υπό την επίβλεψη της Britney όπου τα πειθαρχούσε.

Η Britney Spears και ο Kevin Federline βρίσκονται σε αντίθεση από τότε που εκείνος έδωσε μια συνέντευξη σε βρετανικό μέσο ενημέρωσης αυτό το καλοκαίρι, μιλώντας για την Britney και τα παιδιά τους, ενώ νέα στιγμιότυπα από τη συνέντευξη θα προβληθούν την Κυριακή στο “60 Minutes: Australia”.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ