Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι από τα ζευγάρια που απασχολούν τον Τύπο με το κοινό να θέλει να μαθαίνει διαρκώς νέα τους. Το νεαρό ζευγάρι, σε αντίθεση με το καλοκαίρι που ήταν συνέχεια μαζί, διατηρούν τη σχέση τους εξ αποστάσεως καθώς η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή έχει ως βάση της το Λονδίνο, όπου διαμένει για τις σπουδές της.

Ωστόσο, τα ταξίδια και των δύο προκειμένου να βρεθούν μαζί είναι συχνά. Μάλιστα τόσο συχνά που δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας ανέφερε ότι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και η Μελίνα Νικολαΐδη σχεδιάζουν τον αρραβώνα τους μέσα στο 2024.

Την είδηση ωστόσο διαψεύδει το ζευγάρι.

Όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γεια σου» η οποία επικοινώνησε με τον γνωστό personal trainer και επιχειρηματία, το ζευγάρι για την ώρα δεν κάνει σχέδια για το επόμενο βήμα στη σχέση του.

«Εγώ σήμερα το πρωί πήρα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που είναι και φίλος μου και του είπα “αρραβωνιάζεσαι, παντρεύεσαι και δεν με έχεις ενημερώσει για να ραφτώ εγκαίρως;” Μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο», ανέφερε η δημοσιογράφος διαψεύδοντας το δημοσίευμα για αρραβώνα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ