Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επέστρεψε.

Ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια υποβλήθηκε στην τρίτη εγχείρηση καρδιάς και πόζαρε μέσα από το νοσοκομείο.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Εξολοθρευτής» και «Κόναν ο Βάρβαρος» σχολίασε την ανάρτηση του λέγοντας «Χάρη στην ομάδα της Κλινικής του Κλίβελαντ, έχω μια νέα αορτική βαλβίδα που πηγαίνει ασορτί με τη νέα μου πνευμονική βαλβίδα από την τελευταία μου χειρουργική επέμβαση. Νιώθω φανταστικά και περπατώ ήδη στους δρόμους του Κλίβελαντ απολαμβάνοντας τα καταπληκτικά αγάλματά σας. Ένα ευχαριστώ σε κάθε γιατρό και νοσοκόμα στην ομάδα μου!».

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη μετά τη σοβαρή εγχείρηση καρδιάς

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη χειρουργική επέμβαση στην καρδιά στην οποία έχει υποβληθεί ο διάσημος ηθοποιός. Ο Σβαρτσενέγκερ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς εκτάκτως τον Μάρτιο του 2018 για την αντικατάσταση μιας πνευμονικής βαλβίδας, μετά από προηγούμενη αντικατάσταση πνευμονικής βαλβίδας στην οποία είχε υποβληθεί το 1997.

Σύμφωνα με πληροφορίες και εφόσον η ανάρρωσή του συνεχίζεται με γρήγορο ρυθμό, ο ηθοποιός πρόκειται να κυκλοφορήσει μια ταινία με τον Τσάκι Τσαν. Οι δύο ηθοποιοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην ταινία «Iron Mask», η οποία έχει γίνει επίσης γνωστή και ως «Viy 2: Journey to China».

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Oleg Stepchenko και μαζί με τους Σβαρτσενέγκερ και Τσαν πρωταγωνιστούν επίσης οι Jason Flemyng , Yao Xingtong , Anna Churina , Yuri Kolokolnikov , Martin Klebba , Charles Dance , Rutger Hauer και Christopher Fairbank .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ