Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του, Σοφία Αγριμάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή, ενώ ερωτηθείς για το μεγαλύτερο ποσό που του πρότειναν για μια δουλειά, δεν δίστασε να απαντήσει. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε το ποσό, αλλά εκμυστηρεύτηκε πως ήταν 10 φορές μεγαλύτερο από εκείνα που λάμβανε εκείνο τον καιρό.

Την δελεαστική πρόταση ανέφερε πως του την είχε κάνει ο Λευτέρης Πανταζής για να συνεργαστούν σε παραλιακό κέντρο, παρόλα αυτά, ο ίδιος την απέρριψε γιατί θεωρούσε πως ήθελε να κάνει κάποια άλλα πράγματα την εν λόγω στιγμή της καριέρας του.

Όπως δήλωσε:

“Ο φίλος μου Λευτέρης Πανταζής, που ήμασταν και στο γυμνάσιο μαζί, τότε ήταν σε ένα παραλιακό κέντρο και ήθελε να πάω να δουλέψουμε μαζί. Του είπα, «αδελφέ Λευτέρη σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν κάνω εγώ για αυτή τη δουλειά. Το έχω χω κάνει πολλά χρόνια σαν εργάτης μουσικός, έχω συνοδέψει όλους τους τραγουδιστές . Μου έδινε δηλαδή τα 10πλασια από ότι έπαιρνα σε όλα τα άλλα μαγαζιά. Όταν έπαιξα με τον Γιώργο Ζαμπέτα το κατευχαριστήθηκα! Ένιωθα ότι συνόδευα τον Μικ Τζάγκερ”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ