Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον καλό του φίλο, Δημήτρη Σταρόβα και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», ο παρουσιαστής δήλωσε για την ανάρτηση που έκανε ο Σταρόβας στα social media μετά το εγκεφαλικό που υπέστη: «Είναι φανταστικό αυτό που έκανε, ήταν πολύ ωραίο».

Όπως είπε στη συνέχεια, ο ίδιος δεν γνώριζε ότι σκοπεύει να προβεί στη συγκεκριμένη ανάρτηση. «Δεν έχουμε μιλήσει, ήταν μια έκπληξη. Δεν πρέπει να ντρέπεσαι για αυτό που σου συμβαίνει, τα πάντα ρει στη ζωή. Όλα αλλάζουν σε ένα δευτερόλεπτο και το μήνυμα που στέλνει ο Δημήτρης σε όσους έχει συμβεί κάτι, είναι να νιώθουν ότι μπορούν να το πολεμίσουν και να αγωνιστούν και να μην κρύβονται στο δωμάτιό τους κάτω από κουβέρτες ή πίσω από κλειστές κουρτίνες», σημείωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Όλα τα πολεμάμε και για όλα μπορούμε να αγωνιστούμε για να γίνει καλύτερη η ζωή μας ό,τι κι αν μας συμβεί. Ήταν καταπληκτικό το μήνυμα του Δημήτρη. Εύχομαι καλό καλοκαίρι».

Το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Σταρόβας

Βαθιά συγκινημένος εμφανίζεται στο πρώτο του βίντεο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αρχικά φαίνεται ότι ακόμα έχει κάποιες δυσκολίες στην ομιλία του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, όμως όπως λέει κάθε μέρα βελτιώνεται.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να γνωστοποιήσει ο ίδιος για την πορεία της υγείας του. Ταυτόχρονα, με δάκρυα στα μάτια, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βρίσκονται δίπλα του όλο αυτό το διάστημα της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του, κάνοντας ειδική αναφορά στη σύντροφο του «την Αννούλα μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ