Στο επίκεντρο της επικαιρότητας έχει βρεθεί η Ελένη Μενεγάκη, μετά την διάδοση της είδησης ότι αποχωρεί από το Mega έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας. Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια, ανακοίνωσε την αποχώρησή της στους συνεργάτες της, μετά το τέλος της εκπομπής την Τετάρτη, 17 Απριλίου.

Από τη στιγμή που η πληροφορία «έφτασε» στα μέσα, οι παρουσιαστές και τα πρόσωπα της ελληνικής tv σχολιάζουν ο -ένας μετά τον άλλο- την είδηση. Μετά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σειρά πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος σχολίασε τις εξελίξεις μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το πρωί της Πέμπτης, 18 Απριλίου.

«Τι συζητάτε ρε παιδιά. Ό,τι αποφασίζει ο κάθε άνθρωπος να κάνει, ό,τι θεωρεί ότι είναι καλύτερο για εκείνη τη στιγμή. Η Ελένη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί. Δεν σχολιάζω για συναδέλφους, γιατί την Ελένη συνάδελφο τη θεωρώ μετά από 35 χρόνια. Η Ελένη ξέρει πολύ καλά και τι κάνει και τι νιώθει. Δεν μπορώ να ανοίξω ένα μικρόφωνο και να σχολιάζω, χωρίς να ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης.

Βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν, πάρα πολλοί λίγοι έμειναν σε αυτή την ιστορία. Υπάρχει μια έλλειψη παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ρωτάω κανέναν άνθρωπο για τα επαγγελματικά του. Θα μου απαντούσε αλλά δεν θα της το έκανα ποτέ. Να της ευχηθούμε ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ