Ο συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μέλος του πάνελ της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», Δημήτρης Δερματάς, είχε ένα ατύχημα το πρωί της Δευτέρας, 17 Απριλίου και μέχρι να αναρρώσει θα βρίσκεται εκτός εκπομπής.

Η παρουσιάστρια, επισκέφθηκε τον συνεργάτης της στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί (18 Απριλίου) και στην έναρξη της εκπομπής της, μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του.

Η φωτογραφία από την επίσκεψή της:

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Χάρης Παπαθεοχάρους, ρώτησε τη Χριστιάνα πώς είναι ο Δημήτρης, μιας και τον είχε δει το πρωί, με την παρουσιάστρια να απαντά πως: «Δεν ήτανε καλά το αγόρι μας η αλήθεια».

Ωστόσο, στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Είναι αυτό που μιλούσαμε και σήμερα με τον Δημήτρη, ό,τι έγινε, έγινε και τώρα μένει η ανάρρωσή του». Δυστυχώς και όπως δήλωσε η παρουσιάστρια έχει επηρεαστεί η ψυχολογία του, αφού όπως όλοι μας, έτσι και ο Δημήτρης είχε στο μυαλό του κάποια προγραμματισμένα πράγματα, όμως «καλά να είμαστε και ο Δημήτρης αυτό λέει και αν είναι λίγο τώρα στα down του ανθρώπινο είναι κι αυτό, θα έρθουν και τα πάνω του», κατέληξε η Χριστιάνα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι του πήρε και δώρο ένα βιβλίο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ