Λίγα εικοσιτετράωρα μένουν μέχρι την πρεμιέρα της εκπομπής ”Με αγάπη Χριστιάνα”! Η ψυχαγωγική εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου στις 15:15 στον ALPHA Κύπρου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Capuccino και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Σταύρου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους μιλάει για όλους και για όλα και δεν διστάζει να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν τον ανταγωνισμό!

Ερωτηθείσα για το αν αλλάζει ο τρόπος που βλέπει τον ανταγωνισμό, μιας και πλέον θα υπάρχει ψυχαγωγική εκπομπή απέναντι (σ.σ. ΡΙΚ), η δημοφιλής παρουσιάστρια απάντησε ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές! Συγκεκριμένα, ανέφερε ”Αντιμετωπίζω τον ανταγωνισμό με τον ίδιο σεβασμό. Και δεν εννοώ μόνο τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Τα πάντα. Είτε είναι ενημερωτικές, ψυχαγωγικές εκπομπές, σειρές, ταινίες ή οτιδήποτε άλλο απέναντί μας.

Με αφορμή ωστόσο την απάντηση αυτή, ρωτήθηκε και για το πως μπορεί να ανταγωνιστεί την σειρά ”Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η παρουσιάστρια δεν πτοήθηκε και απάντησε χαρακτηριστικά ”Εκεί… βάζεις τον σταυρό σου (γέλια). Απλώς θέλω να πω, πως οφείλω ως επαγγελματίας να παρακολουθώ τι παίζει απέναντι, είτε είναι σειρές είτε είναι εκπομπές για να βλέπεις και τις τάσεις και τα θέλω του κοινού.

Πρεμιέρα, λοιπόν, για την εκπομπή ”Με αγάπη Χριστιάνα” την Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου στις 15:15 μέσα από τον ALPHA Κύπρου.

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αυτό είναι το νέο trailer για την εκπομπή της!

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Τα πρώτα λόγια της μετά το νέο trailer της εκπομπής

Είναι γεγονός! Αυτή είναι η… νέα εκστρατεία της εκπομπής της Αριστοτέλους που θα αλλάξει τη ζωή παιδιών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ