Ο Άρης Μακρής που μας συστήθηκε μέσα από την παρουσία του στο ελληνικό boy band, “Boys and noise”, στο παρελθόν ήταν σε σχέση με τη γνωστή YouTuber, Άννα Μαρία Βέλλη, για τρία χρόνια.

Η Άννα Μαρία, τόσο με βίντεο που δημοσίευσε, αλλά και μέσα από αναρτήσεις της στα social media, έχει αναφέρει πολλές φορές ότι παλιότερα είχε σχέση με κακοποιητικό σύντροφο, όμως, δεν αναφέρθηκε ποτέ συγκεκριμένα στο όνομα του ανθρώπου που την κακοποιούσε.

Η άγνοια για το ποιος την κακοποίησε και ποιος όχι, είχε ως αποτέλεσμα τα «βλέμματα» των περισσότερων να στραφούν στο πρόσωπο του νεαρού τραγουδιστή, αφού υπήρξε και η πιο γνωστή της σχέση.

Ο Άρης Μακρής, επέλεξε να μην τοποθετηθεί στις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του, ωστόσο, η έκταση που παίρνει το θέμα τον ανάγκασε να προβεί σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ώστε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να τονίσει πως ο ίδιος δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης.

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή:  

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ