Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του YouTube, «Ιδιωτική Κραυγή» που παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και μίλησε για όλα χωρίς δισταγμό.

Η συνέντευξη του δημοφιλούς καλλιτέχνη σχολιάστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και ο Άρης Καβατζίκης, παίρνοντας τον λόγο, αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που έκανε συνέντευξη στον γνωστό τραγουδιστή και οι άνθρωποι της δισκογραφικής του εταιρείας του υποδείκνυαν το περιεχόμενο των ερωτήσεων.

Έντονος στον σχολιασμό του, ο δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά: «Εγώ θέλω πλέον – τώρα που μεγάλωσα – να γίνω YouTuber. Είδα τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και ρωτάνε όλα αυτά που κάθε δημοσιογράφος θα ήθελε να ρωτήσει αλλά λόγω της κοινωνικής νόρμας ποτέ δεν θα το κάνει. Όλοι θα θέλαμε να ρωτήσουμε αυτά τα πράγματα… το αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί, το πόσα άκουσε για τη σεξουαλικότητά του τώρα που μιλάμε πια ανοιχτά για όλα» και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Για να μιλήσουμε αυτό καθ’ αυτό. Αλλιώς θα τις έκανα εγώ τις ερωτήσεις και αλλιώς τις έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για τέτοια θέματα. Επειδή έχει τύχει όμως να κάνω συνέντευξη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, απέναντί μου ήταν άνθρωποι των δισκογραφικών και των καναλιών μας και μου έλεγαν: όχι ερωτήσεις για την προσωπική ζωή. Τέλος. Τι; Θα αμφισβητήσουμε και τους εαυτούς μας; Τα κανάλια μας προσπαθούν να προστατεύσουν τους καλλιτέχνες. Εμένα μου έχει τύχει δύο φορές με τον Μιχάλη απέναντι και να μου πουν: όχι προσωπικές ερωτήσεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ