Ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός  βρέθηκε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και συνομίλησε με τον Νίκο Μουτσινά.

Αρχικά, ο ερμηνευτής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα, καθώς συνυπάρχουν στη σκηνή του music hall, και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την pop artist και τον τρόπο με τον οποίο υπάρχει καλλιτεχνικά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον ταλαντούχο Γιώργο Κακοσαίο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για την απόφασή του να αποδεχτεί τη θέση του coach στον φετινό κύκλο του “Voice”.

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν πολλά που σκεφτόμουν. Το συζητούσαμε αρκετό καιρό και πλέον βρήκα τον χρόνο. Στα παιδιά που διαγωνίζονται δεν μπορώ να φερθώ σαν coach, αλλά τους φέρομαι σαν φίλος τους. Συμβουλευτικά και μόνο σαν φίλος τους φέρομαι. Μπορεί να μην έχω κάνει τρομερά χρόνια καριέρας, αλλά μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια περίπου θεωρώ ότι έχω περάσει αρκετά πράγματα ώστε να μπορώ να τους μεταδώσω κάποια εμπειρία και κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να ξέρουν».

Ακόμα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός υπογράμμισε: «Η δουλειά αυτή είναι αρκετά δύσκολη. Απαιτεί να έχει στοχοπροσήλωση, να κάνεις focus, πάνω από όλα να είσαι ταπεινός και να έχεις το μυαλό σου στη δουλειά».

Πίστευε όμως ο ερμηνευτής ότι θα καταφέρει να ενταχθεί στους καλύτερους τραγουδιστές αυτήν τη στιγμή; Ο ίδιος,, λοιπόν, ξεκαθάρισε αν είχε ως στόχο να γίνει νούμερο ένα;

«Ο στόχος μου από μικρό παιδί ήταν να κάνω πραγματικά αυτά που νιώθω μέσα μου μουσικά. Όλες τις ιστορίες που ζω να τις κάνω μουσική και τραγούδια. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι όλο αυτό θα ταξιδέψει μακριά. Αυτό που έχει σημασία πάνω από όλα είναι να έχουμε σεβασμό προς τον κόσμο που μας ακούει και μας αγαπά».

Ο Νίκος Μουτσινάς, όμως, αναρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος που ο Κωνσταντίνος Αργυρός παίζιε πιάνο Αυτό, βέβαια, δεν έμεινε αναπάντητο από τον ερμηνευτή, καθώς με χιούμορ είπε στον παρουσιαστή: «Και εσένα σε έχω δει ένα σωρό φορές στο σπίτι σου που είσαι γυμνός». Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν του είπε: «Αυτό είναι στους close friends. Το στέλνω μόνο στον Κωνσταντίνο» με τους συντελεστές της εκπομπής να ξεσπούν σε γέλια και να δημιουργείται ένας άκρως απολαυστικός διάλογος!

Δείτε το βίντεο μέσα από το hello.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ