Η Αργυρώ Ροτσίδου ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπη με τον καρκίνο και τελικά κατάφερε να βγει νικήτρια. Από τότε, μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την εμπειρία της, με σκοπό να δώσει στήριξη σε όσους μπορεί να περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής τους, μα πάνω απ’ όλα να στείλει ένα δυνατό και ηχηρό μήνυμα, ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, 4 Φεβρουαρίου, που αποτελεί την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, η Αργυρώ, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε story που δημοσίευσε αναφέρει:

«Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου είναι μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες  στο πλαίσιο της οποίας ολόκληρος ο κόσμος μπορεί να ενωθεί μαζί στον αγώνα κατά της μάστιγας του καρκίνου. Οι πυλώνες αντιμετώπισης είναι η πρόληψη, η διάγνωση, η θεραπεία και η αποκατάσταση. Η γνώση, η επιστημονική εμπειρία, τα νέα φάρμακα και η ανάπτυξη της τεχνολογίας στοχεύουν στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση. Με πνεύμα αισιοδοξίας και πίστης μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Το έχουμε ήδη αποδείξει. Στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας, ας γίνουμε λοιπόν όλοι μαζί μια φωνή για να ακουστεί το μήνυμα της ζωής όσο πιο δυνατά γίνεται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ