Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και του «Super Κατερίνα» βρθηκε ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας. Ο πρωταγωνιστής της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών», μίλησε για τη δημοφιλή σειρά και την προσωπική ζωή του.

Ακόμα, μίλησε για την παράσταση «Βρυκόλακες» του Ίψεν στο Εθνικό θέατρο στην οποία πρωταγωνιστεί, και αναφέρθηκε στο πρόσφατο διάταγμα για τους ηθοποιούς το οποίο, όπως λέει, υποβιβάζει τις καλλιτεχνικές τους σπουδές και για τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Φασουλή ο οποίος, όπως αναφέρει, είναι γενναιόδωρος ως σκηνοθέτης.

Όσον αφορά στον ρόλο του στον «Παράδεισο των κυριών» είπε ότι τον γοήτευσε ο ρόλος από την αρχή, γιατί είναι άγνωστος και του αρέσει να ρισκάρει σε κάτι νέο. Αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον «Παράδεισο των κυριών», λέγοντας ότι ο Ντίνος είναι ένα πολύ επιπόλαιο παιδί και ότι παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης γιατί τον ενδιαφέρουν, όπως και το να γεμίζει το θέατρο που παίζει.

αργύρης πανταζάρας

Ο Αργύρης Πανταζάρας αποκάλυψε πως τον έχει κερδίσει αυτή η σειρά, πως ο Ντίνος, θα κάνει πρόταση γάμου και αναφέρθηκε και στο κοινό σημάδι της Αμαλίας και της Μιράντας. Παράλληλα, μίλησε για το γεγονός ότι ο θεατής ταυτίζεται με τον άνθρωπο που χαίρεται με αυτό που κάνει, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας ότι «το παρελθόν πρέπει να καθαρίζει».

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός έκανε την τοποθέτησή του για την προσωπική ζωή του και τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση: «Μπορεί να είσαι με άλλη σχέση και να δημοσιεύσουν οτι είσαι με άλλη σχέση. Είναι λίγο επικίνδυνο γιατί μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον. Αυτό έχει να κάνει ότι αναπαράγουν πολλές φορές πράγματα χωρίς να τα ελέγξει κανένας. Δεν μου αρέσει να κρύβεσαι ούτε να φωνάζεις».

«Είμαι καλά στην ζωή μου, πολύ καλά», υπογράμμισε λακωνικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για την Έλλη Τρίγγου, και πόσα χρόνια ήταν μαζί, είπε: «Δεν αναφέρομαι σε άλλα ονόματα». Ο ηθοποιός σημείωσε: «Είναι μια προσπάθεια να καρατάς τις σχέσεις σε μια υγεία, άρα τον εαυτό σου, άρα το περιβάλλον σου».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ