Στο μάτι φαίνεται ότι έχει βάλει το OPEN μεγάλα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης μετά την έλευση του Γιάννη Λάτσιου στην διοίκηση.

Πρώτη κρούση φαίνεται ότι γίνεται με την Ιωάννα Μαλέσκου, με την παρουσιάστρια ωστόσο να μην απαντά ξεκάθαρα για το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς έχει ακόμα συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο της τη χρονιά που πέρασε, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η φετινή θα είναι πολύ καλύτερη.

«Κάθε δυσκολία, κάθε εμπειρία έρχεται να σε διδάξει κάτι», δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στο OPEN: «Όταν τελειώσει η σεζόν τελειώνει και το συμβόλαιό μου, κι εγώ το συμβόλαιό μου το τιμώ».

Ωστόσο το ρεπορτάζ “τρέχει” με την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” να αναφέρει ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν αρχίζει συζητήσεις με το Open για μια εκπομπή μαζί όπως την πρωινή ή με τον άνδρα παρουσιαστή να μεταφέρεται στην πολύ πρωινή ζώνη με μια infontainment που θα αρχίζει στις 7.

Ιδιαίτερη κρούση φαίνεται ότι ότι έχει γίνει και στην Σταματίνα Τσιμιτσιλή για την πρωινή ζώη των 10 ή την ενδιάμεση των 8. Πάντως και των τεσσάρων παρουσιαστών το συμβόλαιο λήγει τον Μάη με τα κανάλια τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ