Απόψε τα βλέμματα όλα είναι στραμμένα στο ΡΙΚ, όπου θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από το ΡΙΚ1, το RIKSAT, το ΡΙΚHD, το Τρίτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου και την ιστοσελίδα του ΡΙΚ στο www.riknews.com.cy, την προσπάθεια της Ανδρομάχης να κερδίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιείται στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η Κύπρος μας διαγωνίζεται απόψε στις 10.00 με την Ανδρομάχη και το τραγούδι «Ela», στον Β’ ημιτελικό της Eurovision, διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. 

Έντονο είναι το κυπριακό χρώμα στην παρουσίαση του τραγουδιού με την Ανδρομάχη να αναδύεται στη σκηνή ως Αφροδίτη, ένα γεγονός που συνδυάζει τη θεά της Κύπρου με τον πίνακα του Μποτιτσέλι της Ιταλίας που φιλοξενεί φέτος τον διαγωνισμό. Εικόνες από θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα της Κύπρου χρωματίζουν το σκηνικό αποτέλεσμα. 

Η Κύπρος εμφανίζεται στην 9η θέση του Ημιτελικού και καλούνται οι Κύπριοι, οι Έλληνες και οι φίλοι της Κύπρου όπως στηρίξουν την Κύπρο στέλνοντας στον αριθμό των κρατικών καναλιών που συμμετέχουν. 

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ ημιτελικό είναι: Φινλανδία, Ισραήλ, Σερβία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία, Κύπρος, Ιρλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Εσθονία, Ρουμανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Σουηδία και Τσεχία. Οπως και στον Α’ ημιτελικό, έτσι και απόψε, δέκα χώρες προκρίνονται στον τελικό. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ