Είναι γεγονός!

Σε λίγη ώρα… ο Hovig παντρεύεται την αγαπημένη του, Αρετή, κάτω υπό άκρα μυστικότητα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του HELLO! Cyprus, το ζευγάρι μετά τις πολλές αναβολές του γάμου του λόγω της πανδημίας, αποφάσισε πριν λίγο καιρό να τον οργανώσει εν μέσω καλοκαιριού, με λίγους και εκλεκτούς

Γύρω στις δυο το μεσημέρι, πρόκειται να γίνουν τα “αλλάματα” ενώ μετά την τελετή θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση σε πολυτελές ξενοδοχείο.

To ζευγάρι περίμενε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή και να που ήρθε η ώρα. Το ευτυχές γεγονός, ήταν και κάτι που διέφυγε από τα “δημοσιογραφικά πηγαδάκια” των media, μιας και το ζευγάρι απέφευγε να το μοιράζεται με άτομα πέραν από αυτούς που θα ήταν καλεσμένοι.

Όσο για το αγαπημένο ζευγάρι που ανεβαίνει σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας…

Οι δυο τους, είναι full in love και συχνά μοιράζονται καθημερινές στιγμές τους μέσα από τα social media.

Η ονειρεμένη πρόταση γάμου του γνωστού τραγουδιστή στην αγαπημένη του, είχε γίνει το 2019, κάτι για το οποίο μίλησε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Πέραν απ’ αυτό, “έσταζε μέλι” μιλώντας για την σύντροφό του, η οποία όπως δήλωσε, τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Όπως είχε αναφέρει:

“Θα παντρευτώ. Συγκατοικώ χρόνια με την κοπέλα μου, την Αρετή και δεν νιώθω κάτι διαφορετικό.. Ήμουν σίγουρος, νιώθω όμορφα. 

Είχα λίγη αγωνία. Τα κάνουμε όλα με την Αρετή, ήταν το μόνο που δεν κάναμε μαζί. Ήταν όλα όμορφα… απλά και όμορφα. Γονάτισα, σε κάθε γυναίκα αξίζει να το κάνει ένας άντρας.

Ήταν πολύ απλή στιγμή. Ήμασταν οι δυο μας σε ένα ξενοδοχείο έξω από την πόλη μετά από εμφάνισή μου και έκανα την πρόταση τα ξημερώματα. Οι κολλητοί μου το ήξεραν μόνο ότι θα κάνω πρόταση γάμου.

Η Αρετή με στηρίζει και μου δίνει ηρεμία. Κάθε πρωί που ξυπνάει να πάω δουλειά, ξυπνάω και της λέω πόσο όμορφη είναι. Το κάνω επειδή το νιώθω και ασυνείδητα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ