Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε ο Στέφανος Μιχαήλ. Ο Κύπριος ηθοποιός εξήγησε πως παρότι η επιτυχία ήρθε στη ζωή του σε πολύ νεαρή ηλικία, ο ίδιος συνέχισε να ζει και να λειτουργεί όπως οι συνομήλικοί του αγνοώντας την αναγνωρισιμότητα που έφερε το επάγγελμά του.

«Πάντα είμαι ο εαυτός μου όπου κι αν βρίσκομαι. Δεν προσέχω να μην παρεξηγηθώ ή να μην τσαλακωθώ. Ό,τι νιώθω το κάνω. Και σε καβγάδες έμπλεξα μικρότερος και μεθυσμένο με είδαν στον δρόμο. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στον καθέναν».

Όσο για το αν έχει νιώσει ποτέ την υποτίμηση από συναδέλφους του, ο Στέφανος Μιχαήλ είπε, «Δεν μου έτυχε να το νιώσω αυτό. Να το ακούσω όμως, ναι. Από τρίτους. Κάποιος μπορεί να το σχολίασε και δεν το θεωρώ καθόλου παράξενο. Όλο αυτό ήρθε τυχαία στη ζωή μου. Δεν το είχα ονειρευτεί ποτέ. Το εκμεταλλεύτηκα με την καλή έννοια. Το δούλεψα και κατάφερα μέχρι στιγμής να έχω μια πορεία με αρκετές επιτυχίες. Είναι σίγουρα κάτι που θα ζήλευε ένας άνθρωπος που το είχε όνειρο ζωής.

Για αυτό τον λόγο δεν θεωρώ παράλογο να πει κάποιος μια άσχημη κουβέντα για εμένα. Γιατί μπορεί να το ονειρεύτηκε και να μην του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία. Εγώ το αγάπησα, το δούλεψα και το έμαθα. Πάντα με ταπεινοφροσύνη και το κεφάλι χαμηλά. Δούλεψα με μεγάλα ονόματα. Μέσα από αυτούς κατάλαβα τι πραγματικά αξίζει, πέραν του να είσαι καλός ηθοποιός, να είσαι φίρμα ή όνομα. Αυτό που αξίζει είναι να είσαι καλός και προσγειωμένος άνθρωπος. Είναι σημαντικό να φροντίσεις ώστε να μη χάσεις τον άνθρωπο μέσα σου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ