”Ποταμός” είναι η κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

“Για παρά πολλά χρόνια ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μου ο Πέτρος, είχε μεγάλη αγάπη από εμένα. Αυτά που συνέβησαν αυτό το διάστημα με στεναχώρησαν πολύ και δεν μπορώ να το κρύψω. Ανέτρεψαν την αγάπη μου και για την οικογένεια ολόκληρη” ανέφερε ο μάρτυρας αποκαλύπτοντας ότι δέχθηκε την περσινή χρόνια ακόμη και τηλεφώνημα που κάποια ηθοποιός του αποκάλυπτε πως την βίασε. “Γιατί είναι σε ψυχολόγους τόσα κορίτσια; Γιατί έχουν πάει στην Αμερική; Ο Πέτρος ας σηκωθεί να πει ένα συγγνώμη σε αυτά τα κορίτσια! Τώρα τα έμαθα αυτά!” φώναξε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Σχετικά με την πρώτη καταγγέλλουσα, την οποία γνωρίζει από τη μητέρα της που είναι επίσης ηθοποιός, ο πρόεδρος του ΣΕΗ περιέγραψε πώς τη σύστησε στον Φιλιππίδη. “Γνώρισα τη μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας στον Πέτρο το 2004, πήγα και είπα να τη δει. Του είπα ότι είναι καλή μου φίλη. Του είχα κάνει μια επισήμανση ‘πρόσεχε μη της την πέσεις γιατί έχει σχέση με μην στο τραγουδιστή. Το είπα αυτό γιατί δυστυχώς είχε την τάση να τσιλιμπουρδίζει‘”, εξήγησε.

Για τη συνάντηση που είχε με την Ελπίδα Νίνου και τη μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας ανέφερε: “Στο τέλος της παράστασης βρεθήκαμε και οι τρεις. Η Ελπίδα λέει θέλω να σας μιλήσω. Άρχισε να μας λέει ένα απίστευτο ότι η πρώτη καταγγέλλουσα ενοχλεί τον Πέτρο; Έχει σχέση μαζί του; Αμέσως είπα ‘μα είναι δυνατον; Εγώ ξέρω την προσωπικότητα του Πέτρου. Πως είναι δυνατόν να την πέφτει το κορίτσι στον Πέτρο και όχι ο Πετρος στο κορίτσι;’ Μετά από τόσα πολλά χρόνια δεν θυμάμαι τι ειπώθηκε. Θυμάμαι καλά ότι είπε η Ελπίδα ‘δεν με νοιάζει αν υπάρχει διείσδυση, με νοιάζει ότι η κορη σου τα ρίχνει στον Πέτρο’. Αν η μικρή δεν μίλησε όλα αυτά τα χρόνια, είναι γιατί φοβόταν. Ο Πετρος γιατί δεν το είπε;”.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ