Καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαρτίου η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η γνωστή creative director και πρώην κριτής του GNTM, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή της μέσα στη μόδα, για το πώς συμπεριφέρεται στις διαπροσωπικές και στις επαγγελματικές της σχέσεις αλλά και ολόκληρη την κοινωνία και καταθέτει τη δική της άποψη σχετικά με τη διαφορετικότητα.

«H δουλειά μου είναι να δημιουργώ ιδέες, τις οποίες ιδέες τις πουλάω σε ανθρώπους και επιχειρηματίες και μετά είμαι υπεύθυνη να τις υλοποιήσω. Αρχικά ερωτεύτηκα την μόδα, διάβασα πάρα πολύ και στην πορεία συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει να δημιουργώ στην μόδα. Όλο αυτό μπήκε στην ζωή μου τυχαία, γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίο κάτι είδαν σε εμένα, οι οποίοι με επέλεξαν και είμαι εδώ σήμερα», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της μόδας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: «Έχω δεχτεί φριχτή συμπεριφορά, έχω γυρίσει σπίτι μου με κλάματα, από ανθρώπους που δεν το περιμένεις κιόλας. Από ανθρώπους που είναι, οδοντόκρεμα, χαμόγελο και την ίδια στιγμή έχει πάρει μαχαίρι και σου έχει σκάψει τον λάκκο. Αυτό με που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή, είναι ότι δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Ακόμα και στα χειρότερά μου. Και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω συμπεριφερθεί φριχτά, πήρα τηλέφωνο και πήρα συγγνώμη. Όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος, το θέμα είναι πως θα το χειριστείς».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ