Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή για τη γνωριμία τους και έκανε τις δικές της πιπεράτες αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Καλλίρης δήλωσε πρόσφατα πως η Ναταλία Γερμανού τον «καμάκωσε» πρώτη, όταν γνωρίστηκαν και η ίδια το παραδέχτηκε ανοιχτά.

«Σαν να γλίστρησε το ψάρι από το καμάκι, δεν ξέρω τι έγινε. Η αλήθεια είναι ότι λέει αλήθεια. Δεν μπορώ να λέω ψέματα στον κόσμο που μας βλέπει. Ήμουν… όλα, μαλλιά, μπούκλα. Ήμουν ένα μικρό κορίτσι 22-23 χρονών με επιθετικές τάσεις. Ο Θάνος τότε στους Bang ήταν…ρίξτε μια φωτογραφία όπως ήταν τότε», είπε γελώντας η Ναταλία Γερμανού.

«Τον καμάκωσα, Τον φλέρταρα ανελέητα. Μου έφτιαχναν τότε τα σήματα για το “Club Sandwich”, την εκπομπή που έκανα στον ΑΝΤ1 και μονίμως έβρισκα τη δικαιολογία ότι χρειάζομαι ένα άλλο σήμα που να λέει “και τώρα έρχεται ο καλεσμένος”, “τώρα φεύγει ο καλεσμένος”, “τώρα διάλειμμα”. Θυμάμαι μου έλεγε ο Τσαουσόπουλος “πόσα σήματα θα πληρώσουμε για αυτήν τη ρημάδα την εκπομπή;”. Έβρισκα συνέχεια αφορμές να πηγαίνω στο στούντιο και να φτιάχνουμε σήματα. Μες στα πόδια τους ήμουν συνέχεια», περιγράφει.

Πλέον, οι δυο τους είναι σαν οικογένεια και γελούν με όσα έζησαν τότε. «Είναι πολύ αγαπημένος μου, είναι οικογένεια πια και για πάντα θα είναι. Γελάμε πολύ με αυτά», δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ