Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε πριν από μια εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης και έκτοτε, έχει βρεθεί σε πάνελ εκπομπών για να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ έχει αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ωστόσο, αυτή την Κυριακή στο DownTown Κύπρου δίνει την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά την αποχώρησή της και δίνει απαντήσεις για όλους και για όλα. Σε απόσπασμα της συνέντευξης που έχει κυκλοφορήσει, η γνωστή δημοσιογράφος και επιχειρηματίας αναφέρεται στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δηλώνει ότι «Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ κι εκείνος εμένα. Ούτε τα δικά του συναισθήματα απέναντι σε εμένα έχουν αλλάξει. Και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν!».

«Έχουμε αποδείξει με τον Κωνσταντίνο, με την στάση και την συμπεριφορά μας, ότι δεν “πουλάμε” τη σχέση μας. Δεν θεωρώ ότι υπερβάλλαμε σε τίποτα. Είμαστε δύο άνθρωποι που δεν μας αρέσει να προκαλούμε», ξεκαθαρίζει η Βαλαβάνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ