Συνέντευξη στο περιοδικό Downtown και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου παραχώρησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, με αφορμή και τα 39α γενέθλια της παρουσιάστριας χθες, 24 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου μίλησε με ειλικρίνεια για διάφορες πτυχές της ζωής της, τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της με τους ανθρώπους

Η παρουσιάστρια αρχικά ερωτήθηκε για το αν έχει αλλάξει κάτι από τα γενέθλια των 39 της χρόνων, σε σχέση με εκείνα των 19, με την ίδια να απαντάει ξεκάθαρα και να λέει «Πολλά. Κι αν με ρωτούσες αν θα ήθελα να επιστρέψω σε κάποια προηγούμενά μου γενέθλια, δεν θα επέλεγα καμία προηγούμενη χρονιά. Θα ήθελα να παραμείνω στα σημερινά μου γενέθλια, των 39 μου ετών. Ξέρω καλύτερα να οριοθετώ εμένα, αλλά και τους άλλους. Αυτά τα στοιχεία δεν τα είχα στα 19 μου χρόνια. Και αυτό με ταλαιπωρούσε!»

Ερωτηθείσα για το αν έχει υπάρξει «θύμα» εκμετάλλευσης, η Χριστιάνα παραδέχθηκε ότι έχει βιώσει εκμετάλλευση από ανθρώπους, από φίλους και σε μεγάλο βαθμό. Όπως λέει η ίδια, «Σήμερα, στα 39 μου, αν νιώθω ότι εμείς οι δύο είμαστε φίλοι αλλά, για κάποιο λόγο, εσύ με εκμεταλλεύεσαι, και θα πιω καφέ μαζί σου και θα σου το πω, αλλά και θα διακόψω κάθε σχέση που μπορεί να έχουμε· θα απομακρυνθώ. Αυτό δεν θα το έκανα στα 19 μου!»

Παράλληλα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους παραδέχθηκε ότι και στις προσωπικές της σχέσεις έχει υπάρξει θύμα, με την παρουσιάστρια να δηλώνει ότι «Θα ακουστεί σκληρό, ακυρωτικό ίσως για κάποιους ανθρώπους, αλλά, ναι, τις περισσότερες προσωπικές σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου θα προτιμούσα να μην τις είχα κάνει ποτέ. Αυτό, ωστόσο, δεν οφείλεται σε εκείνους. Αλλά, σε μένα! Εγώ έκανα το λάθος! Εγώ έκανα τις συγκεκριμένες επιλογές, εγώ -και μόνο εγώ- έχω την ευθύνη των λαθών μου. Κι αν σεβόμουν λίγο περισσότερο τότε τον εαυτό μου, είναι βέβαιο πως θα έκανα άλλου είδους προσωπικές επιλογές στη ζωή μου.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ