Η Britney Spears, “έσπασε τη σιωπή της”, σχετικά με το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε με τη ζωή της από τους New York Times, “Framing Britney Spears“.
Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο χορεύει το τραγούδι “Crazy”  του θρυλικού συγκροτήματος, Aerosmith.

Στην περιγραφή έγραψε: “Για τη ζωή μου κυκλοφορούν πολλές φήμες, είδα και κρίθηκα για ολόκληρη τη ζωή μου!!!”, ανέφερε καθώς χόρευε το τραγούδι, που όπως λέει, τη βοηθά να διατηρεί την ψυχική της υγεία. “Έχω εκθέσει τη ζωή μου, σε όλους τους ανθρώπους. Θέλει δύναμη το να εμπιστευθείς το σύμπαν και πάντα τα media με έκριναν και με έκαναν να ννιώθω άσχημα. Δεν είδα το ντοκιμαντέρ ολόκληρο, αλλά από αυτά που είδα ντράπηκα πολύ…Έκλαιγα για δύο εβδομάδες και ακόμη κλαίω μερικές φορές!!!!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Πολλοί θαυμαστές της αναρωτήθηκαν για την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου βίντεο καθώς φαίνεται να το έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές. Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι το γύρισε το προηγούμενο βράδυ και ότι όντως μοιάζει με ένα που είχε δημοσιεύσει πριν ένα χρόνο.

Πριν μερικές μέρες, δημοσίευσε ένα πολύ αινιγματικό post στον λογαριασμό της, με μία φωτογραφία μιας γυναίκας η οποία κρατάει στην αγκαλιά της ένα παράξενο μωρό, γράφοντας: “Ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες, δεν θα ήθελα αυτό το μωρό να με χτυπήσει ακόμα μία φορά”, αστειευόμενη για την επιτυχία που την έκανε διάσημη στα 90s, “Hit Me Baby One More Time”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ