Για την περίοδο που συμμετείχε στο «Μες στην καλή χαρά» αλλά και τις αλλαγές που έγιναν στα πρόσωπα της εκπομπής μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ο παρουσιαστής, σε σχετική συζήτηση που έγινε στο πάνελ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αναφέρθηκε στο πώς έζησε ο ίδιος τα γεγονότα αμέσως μετά την προσθήκη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην ομάδα της πρωινής εκπομπής του Alpha, κίνηση για την οποία, όπως αποκαλύπτει, δεν είχε ενημερωθεί κανείς.

«Ξεκινήσαμε με μία σύνθεση και στην πορεία ήρθε η Κωνσταντίνα. Συνυπάρξαμε για λίγο και κάποια στιγμή έφυγε η Ευαγγελία Αραβανή. Ήταν μια αμήχανη στιγμή και για τη Ναταλία, γιατί έγιναν κάποια πράγματα που δεν γνώριζε» ανέφερε ο παρουσιαστής, ενώ άφησε αιχμές για το εάν η αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή ήταν οικειοθελής ή όχι.

«Θυμάμαι ότι ζούσε μία περίεργη φάση, ήρθε σε σύγκρουση, την στήριξε στην αρχή αλλά στην πορεία αισθάνθηκε μία απειλή» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, επικροτώντας την απόφαση της Ναταλίας Γερμανού να αποχωρήσει από τον Alpha και να επιστρέψει δριμύτερη λίγα χρόνια αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ