Δηλώσεις στην εκπομπή «Open Weekend» έκανε ο Λάκης Γαβαλάς και λίγο πριν την επιστροφή του My Style Rocks μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και τον Άγγελο Μπράτη.

«Θα με ρωτήσετε ποιος είναι ο Μπράτης, η Κουλιανού. Είπα ότι ο Άγγελος ενώ είναι ένα παιδί, που έχει ξεκινήσει από εμένα και βοηθήθηκε και καλά έκανε γιατί είχε ένα ταλέντο κι ήξερε το πατρόν, τώρα χάθηκε στην ομίχλη, στη δίνη της δημοσιότητας. Δεν του πήγαινε το J2US, ούτε το GNTM για εμένα. Δεν πήγαινε σε κανένα. Είχε πει ότι σε τέτοιες εκπομπές (σ.σ. My Style Rocks) τάδε βεληνεκούς δεν θα πήγαινα. Δεν θέλω κάποιος να με θίγει και να λέει ότι ένα πρόγραμμα δεν είναι καλό και μετά να συμμετέχει», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Το θέμα της παρουσιάστριας δεν παίζει τόσο ρόλο, όσο των κριτών και των παικτών» και συνέχισε σε ερώτηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Την αγαπάμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την θέλαμε ξανά. Της είχα πει να κάναμε τα γυρίσματα ως έγκυος, αλλά έγινε αυτή η παρεξήγηση και ξενέρωσε εντελώς και δεν ήθελε. Στενοχωρήθηκε τότε που έλεγαν ότι απέλυε.

Θα της είπε ο άντρας της τι θέλεις κι ασχολείσαι με αυτά. Λεφτά κι επιχειρήσεις έχουμε. Κάτσε εδώ και μεγάλωσε το παιδί μας. Μιλάμε πολλές φορές, την αγαπώ, είναι ατόφιο κορίτσι. Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια σκοτεινή κηλίδα στη ζωή της στην επαγγελματική ζωή της, αλλά τώρα βλέπω ένα κορίτσι φανταστικό», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε τις δηλώσεις του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ