Σε μια συγκινητική και αποκαλυπτική συνέντευξη προβαίνει ο παρουσιαστής και γνωστός δημοσιογράφος, Ανδρέας Δημητρόπουλος μέσα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων εκμυστηρεύεται για πρώτη φορά τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βίωσε αλλά και ότι ο πατέρας του ήταν εξορία ενώ η μητέρα του είχε μπει φυλακή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε για πρώτη φορά, η εκπομπή “Πρωτοσέλιδο” σε ποιο κανάλι θα πήγαινε έπειτα από τηλεοπτική πρόταση η οποία τον δελέασε. Συγκεκριμένα, εκμυστηρεύτηκε ότι η εκπομή του θα μεταφερόταν από το Sigma στο Omega,κάτι το οποίο δεν δέχθηκε.

” 8 χρόνια Πρωτοσέλιδο. Το πήρα σε μια μέτρια φάση και πάει πλέον πολύ καλά. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Υπήρχαν πολλές προτάσεις, να αλλάξω κανάλι και ή να το πάω στην μεσημεριανή ζώνη. Φεύγοντας το 1999, από το Sigma είχα τσακωθεί με τον Άντη, και δεν με είχε αφήσει να πάω ακόμα και στο ραδιόφωνο. Μετά από λίγο καιρό με φέρνει πίσω και μου λέει ότι πάντα με αγαπούσε. Με έφερε πίσω από την Αμερική και δεν είχα μία… Για αυτό πολλές φορές, ενώ είχα φτάσει μέχρι την υπογραφή με τον μακαρίτη τον Χάσικο για το Omega δεν το έκανα. Είμαι βασιλιάς εκεί που είμαι…”

Δείτε το βίντεο στο 5ο λεπτό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ