Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, οι οποίοι επέστρεψαν στο σπίτι τους αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους.

Στις 7 Φεβρουαρίου, η δημοφιλής pop star, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της από το εξιτήριο στο μαιευτήριο

O καλός της φίλος και συνεργάτης, Μάριος Ψιμόπουλος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία που έχει με την Ελένη Φουρέιρα και τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Ψιμόπουλος αποκάλυψε ότι η Ελένη Φουρέιρα ήθελε να ηχογραφήσουν τραγούδι μια μέρα πριν γεννήσει, δηλαδή τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «Η Ελένη Φουρέιρα έχει μια συνεχή ανησυχία, με παίρνει τηλέφωνο και λέμε ιδέες συνέχεια».

Όσο για την επιθυμία της να γίνει μητέρα, ο ίδιος το γνώριζε και είπε στην κάμερα της εκπομπής «Είμαστε οικογένεια με την Ελένη Φουρέιρα και ήθελε πολύ να γίνει μητέρα, να είναι καλότυχο το παιδί. Έχουμε μιλήσει με την Ελένη και είναι πολύ χαρούμενη. Μοιραζόμαστε πράγματα και είμαστε φίλοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ