Στους Δύο Ξένους κεντρικό πρόσωπο της σειράς ήταν η Μαρίνα Κουντουράτου. Και όπως είναι γνωστό, οι δημιουργοί των Δύο Ξένων εμπνέονταν από άλλες γνωστές παρουσιάστριες της TV!

Ποια όμως ήταν η Μαρίνα Κουντουράτου, με την γνωστή αφέλεια και νάζι. Μετά από πολλά χρόνια η επιβεβαίωση ήρθε και μέσα από τη νέα εκπομπή του Mega “Nightout” με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Εβελία Παπούλια σε σχετική ερώτηση φαίνεται να απαντά: “Σίγουρα είχε την Ελένη Μενεγάκη στο μυαλό του”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Πάντως, ο Δημήτρης Αποστόλου μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» σε παλιότερη συνέντευξη, αποκάλυψε ποια ιστορία της Ελένης Μενεγάκη μετέφεραν στους «Δύο Ξένους»!

«Η Ελένη για μένα είναι φαινόμενο. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω συναντήσει στην ελληνική τηλεόραση. Επειδή είχε σχέση με τον Αλέξανδρο από το Πάτερ Ημών ή όταν καμιά φορά μιλούσαν στο τηλέφωνο ή έπαιρνε και η ίδια και έλεγε πολύ γέλασα με αυτό, να δεις τι είχα κάνει εγώ. Και μας ξεδίπλωνε πράγματα, τα οποία εμείς τα βάζαμε, τα είχαμε κρατήσει σε ένα χαρτί και κάναμε τη διασπορά μέσα στα επεισόδια.

Νομίζω ότι είχαμε κάνει αυτό την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Κιάμος ήταν σε εμάς, που έκανε έναν σοβαρό έντεχνο καλλιτέχνη. Κάποια στιγμή μας είχε πει η Ελένη μια ιστορία που της είχαν φέρει στην εκπομπή έναν έντεχνο που δεν καταλάβαινε τίποτα και είχε μουδιάσει από τη βαρεμάρα και περίμενε να έρθει κάποια άλλη πιο ελαφριά και μας έδωσε τη σκηνή σχεδόν έτσι όπως την περιέγραψε τελείως έτοιμη».

Δείτε την εν λόγω σκηνή όπως παίχτηκε στη σειρά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ