Στην εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και, μεταξύ άλλων, ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο «Έτερος Εγώ», το Netflix αλλά και το θέμα της νέας αστυνομικής σειράς που ετοιμάζει.

Για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο του «Έτερος Εγώ», ο γνωστός σκηνοθέτης δηλώνει: «Έχω μεγάλη αγωνία για την αποδοχή της από το κοινό και αυτή τη φορά που κλείνει σαν κύκλος. Στη ζωή μου έχω μάθει να μη λέω «ποτέ» και «για πάντα». Αυτή τη στιγμή είναι ο τελευταίος κύκλος, κλείνουν όλα τα ερωτήματα, οι χαρακτήρες εισπράττουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Τα πράγματα πρέπει να κλείνουν, όταν είναι στην κορυφή τους».

Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε τι θα δούμε στην επόμενη τηλεοπτική του σειρά. «Ετοιμάζουμε μία καινούργια σειρά τώρα, που είναι μία πραγματική ιστορία. Είναι η μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που έχει συμβεί ποτέ στην Ελλάδα. Συνέβη στα Κύθηρα το 1909. Δείχνει πώς εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε τα τέρατα κι όταν αυτά μας χτυπούν, αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος» αναφέρει ο γνωστός σκηνοθέτης.

Τέλος, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε για το Maestro και την είσοδό του στο Netflix αλλά και για το ότι υπάρχει η πιθανότητα να δούμε τη σειρά σε άλλες πλατφόρμες:

«Μεγάλη χαρά έχω που το Maestro μπήκε στο Netflix. O Χριστόφορος είναι φίλος μου και όποιος άνθρωπος δεν χαίρεται γι΄αυτό έχει πρόβλημα. Το Έτερος Εγώ δεν ευδοκίμησε να μπει στο Netflix. Η Cosmote είναι σε συνεννόηση με άλλες μεγάλες πλατφόρμες που ελπίζουμε να ευδοκιμήσει κάτι από εκεί. Αν δεν, πάμε για τα επόμενα, δεν είναι ζητούμενο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ