Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος συμμετείχε στο φετινό “Big Brother”. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο reality show και παράλληλα έκανε μια αναδρομή στο επαγγελματικό παρελθόν του και στη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha Και στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου”.

«Τότε η περίοδος ήταν διαφορετική και πιο δύσκολη και υπήρχαν αρκετά προβλήματα, τα οποία παραδέχτηκε και η Κωνσταντίνα στο τέλος, ότι το πρόβλημα ήταν ο κύριος Σταματόπουλος… Ο Παύλος Σταματόπουλος, ως αρχισυντάκτης, με απόκοψε… Πώς μπορείς να παρουσιάσεις λοιπόν τις πτυχές του εαυτού σου;», ανέφερε αρχικά στη Σοφία Μανουσακίδου.

«Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, ξεκάθαρα όχι», τόνισε ο Στηβ Μιλάτος. Στη συνέχεια, μίλησε για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ενώ άφησε αιχμή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την επαγγελματική της υπόσταση ως μοντέλο.

«Ξέρω ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ξέρω τις δουλειές. Οι δουλειές της υπάρχουν, δεν είναι σαν την περσινή που δεν υπάρχουν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ωραία κοπέλα και κάνει για τον χώρο, αλλά δεν έχω δει τις δουλειές της. Θέλω αποδείξεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ