Η Σοφία Χατζηπαντελή φαίνεται πως έφυγε με πικρία από το GNTM και δεν διστάζει να τοποθετηθεί πλέον για το ριάλιτι μοντέλων και τα κακώς κείμενά του. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες εβδομάδες, η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά στο Instagram, γεγονός που έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, καθώς προκαλούν ερωτηματικά οι λόγοι που το μοντέλο προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Η Βίκυ Καγιά απάντησε για το unfollow σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK: «Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram».

Η Σοφία Χατζηπαντελή με live που έκανε στα social media, είπε πολλά πράγματα για τη συμμετοχή της στο GNTM. Σε απόσπασμα από το live της Σοφίας Χατζηπαντελή, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου», το μοντέλο αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο GNTM λέγοντας: «Όλο το καλοκαίρι ήμουν τόσο φοβισμένη και αγχωμένη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και αποδείχθηκε πως όλα ήταν μια χαρά. Οι άνθρωποι που με έκαναν να φοβηθώ είναι αυτοί που δεν θα έπρεπε να είναι στο GNTM».

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ