Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Ραφαήλ Καρυωτάκη στο The 2Night Show της Δευτέρας και αποκάλυψε πως υπήρχαν σκηνές στη «Γη της Ελιάς» που τον δυσκόλεψαν αρκετά. Με τη βοήθεια όμως της Στέφανης Χαραλάμπους, κατάφερε να ανταποκριθεί στις κοινές τους ερωτικές σκηνές, που ήταν κάτι που έκανε για πρώτη φορά σαν ηθοποιός.

Ο ρόλος στη δημοφιλή σειρά ήρθε μετά από ένα μήνυμα που έλαβε από τον Ανδρέα Γεωργίου. Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης στη συνέχεια πέρασε από casting και μετά από αυτό πήγε στην Κύπρο για τα πρώτα γυρίσματα. Όπως είπε: «Στην αρχή πήγα στην Κύπρο και έπρεπε να προσαρμοστώ σε πολλά. Δεν ήξερα τίποτα, κανέναν και έπρεπε να το κάνω σωστά. Ο ρόλος μου, μου ήταν δύσκολο γιατί ήταν ένας μαζεμένος άνθρωπος ακόμα και με την κοπέλα του δεν έκανε ποτέ κίνηση, έπρεπε να βρω τον χαρακτήρα του.

Οι ερωτικές σκηνές ήταν δύσκολες, η αρχή για μένα ήταν δύσκολη. Σκεφτόμουν μήπως ακουμπήσω κάπου που δεν πρέπει. Με τη Στέφανη την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε, ήταν και η πρώτη μας ερωτική σκηνή. Βάλαμε όρια με τη Στέφανη, μιλήσαμε, της είπα ότι δεν ξέρω πώς να το κάνω, μου είπε και το πήγαμε χαλαρά», ενώ η σχέση που έχει με τους ηθοποιούς της σειράς έχει εξελιχθεί πολύ καλά κι έχουν γίνει μια παρέα που μοιράζεται πολλές στιγμές κι εκτός γυρισμάτων.

Το τέλος του «Λεωνίδα» στη Γη της Ελιάς

«Στη «Γη της ελιάς» για μένα είναι η τελευταία σεζόν. Τελειώνω φέτος και αυτό είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει με τον Ανδρέα Γεωργίου και το έχουμε συμφωνήσει. Αυτή ήταν η καλύτερη λύση και για προσωπικούς μου λόγους που πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα. Τα γυρίσματα γίνονται και στη Μάνη και στην Αθήνα αλλά πηγαίνουμε πολύ και στην Κύπρο», δήλωσε ο Ραφαήλ Καρυωτάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ