Η Ελευθερία Ελευθερίου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, στο Survivor All Star με την Ευρυδίκη να εγκαταλείπει.

«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Θέλω να πω στα παιδιά να δυναμώσουν. Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά, θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Πιστεύω ότι σίγουρα η ομάδα μετά την αποχώρησή μου θα δυναμώσει. Εύχομαι τα παιδιά να είναι δυνατοί, να παίρνουν έπαθλα γιατί η μπλε ομάδα είναι πολύ δυνατή. Θα πάω πίσω στο μπαμπά μου, στη μαμά μου, στα σκυλάκια μου, στους αγαπημένους μου, η ζωή είναι εκεί έξω», ανέφερε.

Survivor All Star

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, συμπλήρωσε: «Χάρηκα πολύ που σας συνάντησα όλους. Κλείνοντας θέλω να πω ότι δε χρειάζεται να ερχόμαστε σε τόσο σκληρές αντιπαραθέσεις και να μιλάμε με τόσο βαριά λόγια. Έχουν ακουστεί πολύ σκληρά λόγια και θα ήθελα όλες οι πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους γιατί όταν φύγουν από δω είμαι σίγουρη ότι θα το μετανιώσουν οπότε ας κρατάμε μόνο τα ευχάριστα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ