Μεγάλη ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό.

Αφορμή στάθηκαν οι σχολιασμοί της δημοσιογράφου Χρίσλας Γεωργακοπούλου για τη νέα εκπομπή του Αnt1 για την επέτειο των 30 χρόνων του σταθμού.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο καυγάς με τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

«Έκανα γύρισμα, αγνοώντας ποιοι είναι οι παρουσιαστές. Είναι η ιστορία του Ant1, που κλείνει 30 χρόνια. Εμένα μου έκαναν μία σειρά ερωτήσεις και μίλαγα για διάφορες εκπομπές, τους θύμιζα ιστορίες» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου να σχολιάζει: «Πόσες ώρες;».

Η ερώτηση αυτή δημιούργησε μεγάλο εκνευρισμό στον Ανδρέα Μικρούτσικο που αντέδρασε στην ερώτηση που του έκανε η δημοσιογράφος. «Άσε μας τώρα… άκου πόσες ώρες;» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου να τον ρωτά τι συμβαίνει και γιατί νευρίασε. «Τίποτα… σκέφτηκα πόσες ώρες θα κάτσω ακόμα εδώ» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το πλατό φωνάζοντας στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Είσαι ανεπίτρεπτη!».

Η επιθυμία της Κατερίνας Καινούργιου ήταν να επιστρέψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και να λυθεί η παρεξήγηση. Πράγματι ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στη θέση του αν και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ