Η παρουσιάστρια του “Rouk Zouk”, Ζέτα Μακρυπούλια, έχει ενεργό συμβόλαιο με τον ANT1 μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” αναφέρθηκε ότι δέχεται τηλεφωνήματα από μεγάλο κανάλι, με την ίδια να μπαίνει σε σκέψεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε ότι μάλλον πρόκειται για πρόταση από το Mega, με την Έλενα Πολυκάρπου να αναφέρει το ρεπορτάζ της. Μάλιστα, ειπώθηκε πως ο ANT1 έχει τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή και σημειώνει μεγάλη επιτυχία!

Η Φαίη Μαυραγάνη στον ANT1

Στην ίδια εκπομπή έγινε λόγος και για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Μαυραγάνη και αναφέρθηκε ότι «έχουν βρει τα οικονομικά», ενώ συζητούν σε καλό κλίμα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έχει ακόμα υπογράψει. Η Φαίη Μαυραγάνη βρίσκεται μέχρι τώρα στο Open με την εκπομπή “Τώρα ό, τι συμβαίνει“. Επιπλέον, η δημοσιογράφος του “Super Κατερίνα” ανέφερε πως η Φαίη Μαυραγάνη θα παρουσιάσει μια εκπομπή στη ζώνη 05.30-09.00 με την Κατερίνα Καινούργιου να συμπληρώνει ότι ενδέχεται να έχει διάρκεια έως τις 10.00, κάτι που θα την απαλλάξει από το να βρεθεί απέναντι από τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος είναι σύζυγός της!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ