Μεγάλες ανακατατάξεις βλέπουμε να συμβαίνουν στις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, ακόμα και μέσα στον Οκτώβρη. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες, συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα και της εκπομπής ”Το Πρωινό” αποχώρησε λίγες μόνο εβδομάδες μετά την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

Ο λόγος για τον Ισίδωρο Φύκαρη, έναν από τους βασικούς δημοσιογράφους της εκπομπής τα τελευταία χρόνια, που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα της εκπομπής. Μάλιστα, την ανάρτησή του αναδημοσίευσε και ο Γιώργος Λιάγκας, ευχόμενος “Καλή επιτυχία” στο νέο του βήμα.

Ο δημοσιογράφος πλέον θα λέει… ”Γειά σου” καθώς εντάσσεται στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στο κανάλι ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, είναι το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση στο πάνελ και θα αναλάβει τον συντονισμό των θεμάτων, ύστερα και από την αποχώρηση δύο ατόμων από την παρέα μπροστά από τις κάμερες.

Μάλιστα, ο Ισίδωρος Φύκαρης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram για το νέο επαγγελματικό του βήμα και μίλησε για το νέο ξεκίνημα και τη συνεργασία με την Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε τη δημοσίευσή του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ