Ο 50 Cent φαίνεται πως έδωσε κι άλλη έκταση στη διαμάχη του με τη Μαντόνα, αφού ο διάσημος ράπερ επέκρινε τις πρόσφατες αναρτήσεις της βασίλισσας της Pop στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ράπερ δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο όπου μιλούσε για το τελευταίο βίντεο της Μαντόνα στο TikTok και Instagram, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως «ενοχλητικό». «Σαν παρθένα στα 64 LOL», ανέφερε ο 47χρονος, χρησιμοποιώντας το τραγούδι της «Like a virgin».

H τραγουδίστρια δεν έχει δώσει την απάντησή της, ωστόσο στο παρελθόν ο 50 Cent είχε εξαπολύσει ξανά επίθεση στην pop star.

«Ο 50 Cent προσποιείται ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισες να μιλήσεις για μένα. Υποθέτω ότι προσπαθείς να τραβάς την προσοχή ταπεινώνοντας τους άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είχε αναφέρει τότε μεταξύ άλλων η Μαντόνα.

Ο 50 Cent ζήτησε συγγνώμη από εκείνη τότε, λέγοντας ότι δεν σκόπευε να την πληγώσει, αλλά η τραγουδίστρια είχε σημειώσει ότι η εν λόγω συγγνώμη ήταν ψεύτικη!

Oι fans της Μαντόνα βλέποντας το βίντεό της εξέφρασαν τη διαφωνία τις αναρτήσεις της στα social media και αναρωτιούνται τι της συμβαίνει ενώ την παροτρύνουν να σταματήσει να κάνει τέτοιου είδους δημοσιεύσεις.

Μετανιωμένη η Μαντόνα για τους δύο γάμους της – Η αποκάλυψη και η εμμονή της για sex

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ