Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ, και εξέφρασε για ακόμα μια φορά την αγάπη του, αφού αποφάσισε να κάνει τατοιυάζ αφιερωμένο σε εκείνη.

Ο Μπέκαμ είναι όπως έχει δηλώσει «εθισμένος» στα τατουάζ και μάλιστα έχει κάνει για τον πατέρα του, Ντέιβιντ.

«Είμαι μισοκαλυμμένος με πράγματα για εκείνη. Της έχω αφιερώσει πάνω από 20 τατουάζ. Είναι πολύ εθιστικά, ειδικά όταν αγαπάς κάποιον», είπε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ στο Ε!. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Μπρούκλιν αποκάλυψε το τελευταίο του τατουάζ για τη Νίκολα Πελτζ ένα μεγάλο πορτρέτο, που βρίσκεται στο δεξί του χέρι.

View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)

Το ζευγάρι βρίσκεται στη μέση μιας αγωγής που άσκησε ο πατέρας της Νίκολα Πλετζ, Νέλσον Πέλτζ, ο οποίος μηνύει τους προηγούμενους διοργανωτές γάμου του ζευγαριού.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο γάμος τους τον Απρίλιο του 2022, κόστισε τρία εκατομμύρια δολάρια, και σχεδόν παραλίγο να μην πραγματοποιηθεί.

μπρούκλιν μπέκαμ

Ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της ηθοποιού φέρεται να ήθελε να ακυρώσει τον γάμο την τελευταία στιγμή λόγω δυσκολιών με τη λίστα καλεσμένων, κάτι που τώρα τούς έχει οδηγήσει σε δικαστική διαμάχη με έναν από τους τρεις διοργανωτές γάμου τους.

Ο Νέλσον Πελτζ απέλυσε δύο από τους διοργανωτές ου γάμου του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ και τους μήνυσε επειδή αρνήθηκαν να του επιστρέψουν τα χρήματα των 159 χιλιάδων δολαρίων. Τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η σύζυγος του έπεισε τον Πελτζ, τον οποίο περιέγραψαν ως «δισεκατομμυριούχο νταή», να μην ακυρώσει τον γάμο λόγω φόβου για τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει στην καριέρα της κόρης τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ