Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν στην εισβολή του πρώην συζύγου της Britney Spears, Jason Alexander, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι της pop star την ημέρα του γάμου της με τον Sam Asghari στις 9 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής ακρόασης του Alexander, στις 27 Ιουνίου, ο φρουρός ασφαλείας, o οποίος απολύθηκε, κατέθεσε ότι o 40χρονoς -που συνελήφθη για παράβαση αφού εμφανίστηκε απρόσκλητος στο σπίτι της Britney, όπου γινόταν ο γάμος της-, προσπάθησε να εισέλθει στο υπνοδωμάτιο της τραγουδίστριας αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη με τη Britney Spears μέσα.

britney spears

O Jason Alexander δεν εμφανίστηκε στην ακρόαση, και αντιμετωπίζει τώρα μια νέα κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για καταδίωξη. Ο ίδιος δήλωσε αθώος, ενώ παράλληλα κατηγορείται και για πλημμέλημα για παράβαση αλλά και βανδαλισμό. Ο 40χρονος παραμένει υπό κράτηση και η εγγύσησή του ανέρχεται στις 100.000 δολάρια, ενώ σύμφωνα με τον διεθνή τύπο δεν έχει δικηγόρο. Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιουλίου.

«Είμαι ο πρώτος της σύζυγος», ακούστηκε να λέει σε έναν εργαζόμενο στο σπίτι της, αφού ο Alexander έκανε Ιnstagram live. «Είμαι εδώ για να καταστρέψω τον γάμο, γιατί κανείς δεν είναι εδώ εκτός από τον Sam. Πού είναι η οικογένεια;», φώναζε. Μετά το περιστατικό, ο πρώην σύζυγος της Britney Spears δεν θα την πλησιάζει για τρία χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ