Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσιάζει την εκπομπή Mega Καλημέρα και κρατά συντροφιά τους τηλεθεατές, παρουσιάζοντας θέματα από την επικαιρότητα του lifestyle και όχι μόνο.

Μέσα από το «Πρωινό μας» αναφέρθηκαν στο μέλλον της εκπομπής του MEGA και έγινε λόγος για το πώς θα διαμορφωθεί το morning show από τη νέα σεζόν, μετά και την αλλαγή στην ώρα προβολής της Ελεονώρας λόγω των εκλογών και της αναπροσαρμογής της με την εκπομπή «Κοινώνια ώρα MEGA». Αυτό που ειπώθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, είναι πως γίνονται συζητήσεις και πως αν πάει καλά το εγχείρημα θα συνεχιστεί και του χρόνου, ενώ έγινε λόγος και στα ποσοστά τηλεθέασης.

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε πως τέθηκε επί τάπητος να μεταφερθεί η Ελεονώρα Μελέτη στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, και στη ζώνη προβολής που έχει κι η Ναταλία Γερμανού στον ALPHA. Η Ελεονώρα απορρίπτει σύμφωνα με την εκπομπή το εν λόγω σενάριο ενώ θα πρέπει βάσει του συμβουλαίου της να λάβει ενημέρωση από τον σταθμό πριν τη λήξη του.

Ελεονώρα Μελέτη

Μέχρι το τέλος του Μαρτίου η Ελεονώρα Μελέτη «θα πρέπει να γνωρίζει τις προθέσεις του καναλιού γιατί δεν μπορεί το κανάλι να τη μετακινήσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου αν εκείνη δεν θέλει», σημείωσε ο Νίκος Γεωργιάδης. Επιλέον, ανέφεραν στην εκποπή που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά ότι «υπάρχει θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης αλλά το κανάλι πιστεύει στην Ελεονώρα και η διοίκηση είναι ευχαριστημένη».

Η πρόθεση του καναλιού είναι να κρατήσει την παρουσιάστρια και αποτελεί ένα πρόσωπο που το κανάλι θεωρεί ότι ταιριάζει στο προφίλ του. Ωστόσο, ειπώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν τηλεοπτικές ενέσεις, και γνωστοποιήθηκε ότι υπάρχει ήδη κανάλι που επιθυμεί να εντάξει τη δημοφιλή παρουσιάστρια στο δυναμικό του.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ