Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες, καθώς ο Γιάννης Σμαραγδής και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν έρθει αντιμέτωποι σε μια κόντρα με φόντο την ταινία Καποδίστριας. Σήμερα, ο παραγωγός και casting director της Enorama Productions, Θανάσης Ψιλόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» για το συγκεκριμένο θέμα.

-Σήμερα ο Σμαραγδής είπε είπε ότι του είπες εσύ αν δεν πάρεις τον Αγγελόπουλο δεν θα γίνει η ταινία.

Εννοείται, υπάρχει γραπτό sms, κόκκινη γραμμή της Enorama, ότι θέλω εγώ κάνω, εγώ δεν βάζω τα λεφτά;

-Στην ουσία αποσύρθηκες, γιατί;  Γιατί ο κύριος Σμαραγδής…

Γιατί η Enorama εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή αν μπεις στο προφίλ της Enorama, κάποιους ηθοποιούς από κάτω. Όπως είναι ο Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Anthea Murfet. Εγώ είμαι casting director. Ο casting director προτείνει όποιον θέλει από τη στιγμή που είναι συμπαραγωγός. Εγώ δεν το πληρώνω το φιλμ; Η συμμετοχή του κυρίου Σμαραγδή είναι στα 4 εκατομμύρια, το φιλμ το πάμε 15 εκ. Άρα κάποιος θα βάλει τα υπόλοιπα 11. Στα υπόλοιπα 11, στα προαπαιτούμενα μέσα είναι να παίξει και ο κύριος Αγγελόπουλος, και όχι μόνο αυτός, και άλλοι ηθοποιοί.

-Είχες επαφές μαζί του; Του τον είχες γνωρίσει τον Ντάνο; Γιατί λέει ότι τον είχε γνωρίσει πριν τρία χρόνια κι από εκεί και πέρα λέει δεν είχε γίνει καμία συζήτηση λέει για την ταινία.

Τα τρία χρόνια που είχε συναντηθεί με τον Ντάνο, το είχε αναφέρει ο κύριος Σμαραγδής να παίξει στην ταινία του, του το είχε πει πριν τρία χρόνια και τώρα σταδιακά ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο ραντεβού μας είχε κάποιες αρκετές συνομιλίες με τον κυρίο Αγγελόπουλο. Τώρα μέσα στον Οκτώβρη.

-Ο κύριος Σμαραγδής γνώριζε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πάρει μέρος στην ταινία;

Είχε ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα από μένα. Βεβαίως και το ήξερε. Στο φιλμ είναι ο Αλέξανδρος Υψηλάντης και ο Δημήτριος Υψηλάντης. Ο Γιώργος θα έπαιζε έναν από αυτούς τους δύο ρόλους. Δεν συκοφαντήσαμε κανέναν. Συκοφαντήσαμε τον κύριο Σμαραγδή πουθενά; Αυτή τη στιγμή ο μόνος χαμένος είναι η Enorama και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο κύριος Σμαραγδής έχει βγει λάδι. Γιατί από το πουθενά ασχολείστε με τον Καποδίστρια. Εάν ο κύριος Σμαραγδής θέλει να το τραβήξουμε, εδώ είμαστε. Ας κάνουμε και μια άρση συνομιλίας και τελείωσε η ιστορία. Εγώ καθαρός είμαι και έχω και sms, ξεκάθαρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ