Καλεσμένοι στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης, 8 Φεβρουαρίου, ήταν η Άντζελα Γκερέκου και ο Στέφανος Κυριακίδης. Οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μίλησαν ενθουσιασμένοι, για τη μεταξύ τους επαγγελματική σχέση και τη φιλία που έχουν αναπτύξει και αντάλλαξαν τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο.

Μάλιστα, η Άντζελα Γκερέκου, τόλμησε να χαρακτηρίσει τη γνωριμία τους στη σειρά «Γη της Ελιάς» καθοριστική, αφού δημιουργήθηκε μια αληθινή φιλία μεταξύ τους… «Ήταν καθοριστική η γνωριμία μας στη ‘Γη της Ελιάς’. Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί τον παρακολουθούσα, γνώριζα τον Στέφανο Κυριακίδη ως ηθοποιό και καλιτέχνη. Τελικά υπήρχε τέτοιο δέσιμο και άνεση που νομίζω φτιάξαμε μια τηλεοπτική σχέση που το κοινό αγάπησε, με σημαντικά κοινωνικά μηνύματα. Νιώθω ευλογημένη που το ζήσαμε αυτό».

Καρμική θα χαρακτήριζε κανείς την επίσκεψή τους στο νησί μας, για τη θεατρική παράσταση «Τελευταία Φεγγάρια» αφού όπως δήλωσε και η κυρία Γκερέκου η ζωή τα έφερε έτσι που συναντήθηκαν ξανά για επαγγελματικό σκοπό στην Κύπρο…

«Μετά από δύο χρόνια βρισκόμαστε ξανά στην Κύπρο, την οποία αγαπήσαμε στα γυρίσματα της σειράς για μια πολύ όμορφη θεατρική παράσταση». Ο κύριος Κυριακίδης, εκφράζοντας τον ίδιο σεβασμό προς τη καλή του φίλη και συνάδελφο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω την ευτυχία της», δείχνοντας πόσο ουσιαστική είναι η σχέση των δύο αυτών «μεγάλων» ηθοποιών.

Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν τη γνώμη τους για την πραγματική αγάπη συμφωνώντας πως «η πραγματική αγάπη διδάσκεται και εξελίσσεται. Στο ατέρμονο ταξίδι του πλούτου δεν βρίσκεις την αγάπη. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι οι πράξεις μας θα έχουν ένα τίμημα.  

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ