Ημέρες κατάνυξης και πλήθος κόσμου περνά την περίοδο του Πάσχα με αγαπημένα πρόσωπα. Η Άντζελα Γκερέκου βρίσκεται στην Κέρκυρα με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, ωστόσο η ίδια δεν ξεχνά τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, ενώ η απώλειά του συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς ο ερμηνευτής ήταν από τους αγαπημένους του κοινού για πολλές δεκαετίες. Η σύζυγός το, λοιπόν, τον τιμά και δεν ξεχνά την κοινή τους πορεία. Η Πρόεδρος του ΕΟΤ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο, το οποίο κοινοποίησε fan page της, με τους δυο τους να ποζάρουν σε πασχαλινές διακοπές στο παρελθόν!

Η Άντζελα Γκερέκου στο πλευρό του ερμηνευτή, όσο εκείνος επέβλεπε το κρέας στη φωτιά. Η ηθοποιός της σειράς “Η Γη της ελιάς” πρόσφατα μοιράστηκε στιγμιότυπο για τους εννέα μήνες από τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου, τοποθετώντας τον αριθμό “9” στη λεζάντα.

Η καθημερινότητά της έχει ευτυχώς την κόρη της και τη μητέρα της, και όλες μαζί πραγματοποιούν εξόδους και κάνουν δραστηριότητες από κοινού. Ακόμα, θέλησε να ευχηθεί στους εορτάζοντες κι έτσι προέβη στην ακόλουθη δημοσίευση.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ