Έζησαν έναν «ανεπανάληπτο» έρωτα και θεωρήθηκαν από τα ωραιότερα ζευγάρια της κοσμικής ζωής της Αθήνας. Άντζελα Γκερέκου και Τόλης Βοσκόπουλος έγραψαν τη δική τους ιστορία, ωστόσο η ζωή τους χώρισε τον Ιούλιο του 2021 όταν πέθανε ο τραγουδιστής.

Έκτοτε η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έχει αφιερωθεί στην κόρη τους Μαρία, χωρίς να μπορεί να ξεχάσει τον άνθρωπο της ζωής της. Το απόγευμα του Σαββάτου, η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να μοιραστεί μία σειρά με κοινές τους φωτογραφίες. Στη λεζάντα, μάλιστα, αρκέστηκε να βάλει μία μαύρη καρδιά.

«Ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση. Την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ. Είναι αυτά που λέμε ότι έρχονται από κάπου αλλού, από κάτι πιο μεγάλο από εμάς. Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση, θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβω ότι ήταν μοιραίο», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σχέση και τη γνωριμία τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ